Förlåt…

Idag fick vi ett klagomål från en av våra läsare.
Han förbannade oss tydligt för att vi hade fått honom att bli någon slags källa för stirrande blickar och han uttryckte sin oro för att hans medresenärer på bussen, som var det publika färdmedlet han transporterade sig på, skulle tro att han var galen. Allt detta hände innan han ens kommit förbi sidan åtta i Benjamin.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det oerhört fruktansvärda du måste ha utstått och förbinder oss högtidligt att inte skriva så roliga böcker att det kan orsaka psykologiska besvär och avsky från omvärlden i framtiden. Eller så skickar vi dig en lök som plåster på såren.

Här får du lite akut tröst i form av en kattunge eller två. Håll till godo.

Mvh
Jakkin & Toby

UPPDATERING!

Goda nyheter. Det verkar som att vi är förlåtna. Vi fick detta meddelandet från Thorgal Kristensen som var den utsatta personen på bussen:

Thorgal Kristensson: *asg* Jag ska försöka att, i min enorma godhet, förlåta herrar Wiss och Jacobsson!”

Vi känner oss mycket lättade och lovar att göra vårt bästa för att det inte skall upprepas. 

Varma hälsningar
Jakkin & Toby

Bookmark the permalink.

Kommentera