Sci-Fimässan i Göteborg 2013

Under helgen så gästade vi SCI-Fimässan i Göteborg!

Häng med så berättar vi hur det var!

Efter att vi fått packa upp och installerat oss, kopplat in den intravenösa koffeinmaskinen och tvättat våra fötter så satte vi oss till bords och inväntade de första besökarna. En kort utflykt till ingången strax innan öppning avslöjade en kö som antagligen hade sin egen omloppsbana! Vansinnigt roligt! Ganska snart kom nyfikna mässbesökare och pratade med oss om vår bok.

På vårt bord hade vi, förutom vår bok, också en behållare med gula lökar. Det var alldeles nödvändigt för att få ihop helheten och alla diskussioner om huruvida det var galenskap eller inte kan tas på hemsidan www.visstfinnstomten.se.

Vi bjöd besökarna att bläddra i löken och lukta på böckerna. Dessutom fick man med en helt egen gul lök vid köp av vår bok. Signerad självklart. Ja, löken också. När man nu läser sin nyinköpta Benjamin kan man, vi väl valda tillfällen i boken, ta en stor sniff på löken för att verkligen sätta sig in i historien. Vi kallar det interaktiv underhållning. Som youtube ungefär! …fast, ändå kanske inte riktigt som youtube…

Självklart följer ju Döden både vår blogg och våra framgångar! Han kom och hälsade på för att se till att vi skötte oss och representerade hans medverkan i vår bok ordentligt!

Melanie, som ses på bilden här ovan var en av de lyckliga nya ägarna till en alldeles egen lö.. eh.. Benjaminbok! Som en sann supertrooper ”StormTrooper?” tog hon ett rejält bett av löken framför våra kameror och fick således en liten rabatt och blev odödligförklarad i Benjamins hall of fame!

Döden passade även på att kolla in mässbesökarna ordentligt! Här står en lycklig kille vid namn Benjamin tillsammans med vår bok Benjamin. Döden uppskattade det roliga i situationen och åt Tobys kaka efteråt. Vi tror att han ler. Tack för att du köpte vår bok Benjamin!

Mässans minst sci-fiinspirerade besökare, men valpen fick i alla fall Toby att bli alldeles radiostyrd! Kanske den sötaste besökare vi hade! Men han gillade inte lök…

Vi är också Fireflyfans och blev minst lika glada över att bli fotograferade med söta Josefine som hon ser ut att vara över att stå mellan oss 🙂 Hon köpte också med sig en bok hem och vi längtar efter att höra vad hon tycker om den!

Det kan vara så att Döden är det läskigaste som finns. Men jäklar vad bra han gör sig på bild!

Toby passade på att läsa högt ur Benjamin för vår alldeles nyinköpta lila drake ” Anns drake faktiskt, men vi adopterade den”. Draken var skapad av en underbar tjej som stod bredvid oss på mässan. Hon kunde virka precis vad som helst! Vi vill virka vår nästa bok. Borde gå. Låter rimligt.

Vi fick också celebert besök på mässan! Förutom att John Rhys-Davies kom förbi och tog oss i hand för att önska oss en riktigt bra dag så kom vår vän Anna Vintersvärd som är arrangör för bokmässan Andra Världar och hängde med oss ett tag! Det kryllade av Stormtroopers, V-soldater och Trekkers, alla underbart härligt nördiga, så det passade oss perfekt!

Vi älskade Sci-Fimässan och kommer gärna tillbaka! Ni besökare är ju helt vansinnigt härliga och så mycket positiv feedback ger en gåshud! På det bra sättet!

Nu inväntar vi kommentarer från alla de som köpt vår bok och passar på att ta den här måndagen lite lugnt innan allt drar igång igen 🙂

Ta hand om er! Live long and prosper! May the force be with you! Dont let anyone take the sky from you!

ONE BOOK TOO RULE THEM ALL!

Bookmark the permalink.

Kommentera